Az első alkalommal azt írtam: Restaurant Day a Zöld Múzsáknál. Múzsáknál. Vendégnek gondoltam magam, hiszen szó szerint, a semmiből csöppentem Colették kertjébe.
Aztán eltelt majdnem egy év.
És most, a hátunk mögött jónéhány rendezvénnyel, a napfényes és gomolyfelhős pillanatokkal, az átbeszélgetett éjszakákkal, a pókhálóból szőtt jövőbeli álmokkal, azt mondhatom: én magam is a Zöld Múzsa része vagyok.
Néhány rendezvény, ahogyan én láttam:
Az első Restaurant Day
Egészséges sütidélután hárfaszóval, avagy a Finomhangolás
Nyári lányok és a hegytetőn tálalt desszert
Kisnyalka a 'la Colette
Aztán eltelt majdnem egy év.
És most, a hátunk mögött jónéhány rendezvénnyel, a napfényes és gomolyfelhős pillanatokkal, az átbeszélgetett éjszakákkal, a pókhálóból szőtt jövőbeli álmokkal, azt mondhatom: én magam is a Zöld Múzsa része vagyok.
Néhány rendezvény, ahogyan én láttam:
Az első Restaurant Day
Egészséges sütidélután hárfaszóval, avagy a Finomhangolás
Nyári lányok és a hegytetőn tálalt desszert
Kisnyalka a 'la Colette
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése